Записки на субботнюю Поминальную службу. Вы можете подать записки на Субботние поминальные службы об упокоении в 7 монастырях за умерших родителей, родных и близких в Дивеево, Киево- и Псково-Печерских Лаврах, в Сретенском, Покровском, Даниловом и Свято-Пантелеимоновом монастырях.

Адрес электронной почты
Пароль
Я забыл свой пароль!
Входя при помощи этих кнопок, вы подтверждаете согласие с правилами
Имя
Адрес электронной почты
Пароль
Регистрируясь при помощи этих кнопок, вы подтверждаете согласие с правилами
Сообщество

Неотступная молитва по соглашению

Ежедневная молитва по соглашению о здравии ИЮЛЬ-АВГУСТ в 12:30 по Мск

ПРОЧИТАЙТЕ ВНИМАТЕЛЬНО
Желающие присоединиться к молитве пишите имена в комментариях В РОДИТЕЛЬНОМ падеже, например: СветланЫ, ИгорЯ и т.д. Писать при записи имен младенец, отрок, болящий и т.д. не нужно.

ВСТАВАЙТЕ НА МОЛИТВЕННЫЙ ТРУД ВМЕСТЕ СО ВСЕМИ УЧАСТНИКАМИ МОЛИТВЫ. Не пропускайте.

Если по какой-либо причине вы больше не можете с нами молиться, пишите мне.
Просматривайте список имён на наличие обновлений!
Божьей помощи!
.
.
.
Молитва Святому Духу
Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша.
Трисвятое
Святый Боже, Святый Крепкий, Святый Бессмертный, помилуй нас. (Читается трижды, с крестным знамением и поясным поклоном.)
Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Пресвятая Троице, помилуй нас; Господи, очисти грехи наша; Владыко, прости беззакония наша; Святый, посети и исцели немощи наша, имене Твоего ради.
Господи, помилуй. (Трижды).
Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Молитва Господня
Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго.

Молитва по соглашению
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты сказал пречистыми устами Твоими: «Истинно говорю вам, что если двое из вас согласятся на земле просить о всяком деле, то, чего бы ни просили, будет им от Отца Моего Небесного, ибо, где двое или трое собраны во имя Мое, там Я посреди них». Непреложны словеса Твои, Господи, милосердие Твое бесприкладно и человеколюбию Твоему нет конца. Сего ради молим Тебя:услышать нас, рабов Твоих согласившихся просить Тебя о даровании здравия, укрепления, исцеления, вразумления и избавления от действа дьявольского, о скором выздоровлении от различных телесных и душевных недугов рабов Твоих:
Ольги
Варвары, Наталии, Евгения, Николая, Романа, Кирилла, Николая, Елены, Екатерины, Никиты, Светланы
Елены, Аллы, Евгения, Ольги, Владимира, Елены со сродниками, Ирины, Лидии, Натальи, Марии со сродниками, Виталия со сродниками, Михаила.
Бол.Георгия, Георгия, Зураба, бол.Левана, Анны, Нины с мл.Евой, Людмилы.
Светланы, Ольги, Юлии. Максима, Евгения, Киры, Наталии, Михаила, Георгия, Евгения, Александра, Нины, Николая.
Николая, Людмилы, Николая, Ольги, Сергия, Владислава, Дарьи.
БОЛ. СОФИИ и отр. МАКСИМА, НИНЫ, БОЛ. НИКОЛАЯ, БОЛ. ФОТИНИИ, БОЛ. ЕЛЕНЫ, БОЛ. АНДРЕЯ
Сергия, Галины, Фотинии, Евгения, Лидии со сродниками.
Димитрия, Ольги, Антония, Галины, Павла, Любови, Анны, Фотинии со чадами, Алексия.
бол Раисы, Павла, Виктора, Екатерины, Алевтины, Тамары со срод.
Андрея, Светланы, Алексия.
☦протоиерея Василия с мат. и чадами, Наталии, Валентины, Ларисы, Романа, Алексия, Серафима, Фотинии, Тамары, Фотинии, Татьяны, Марии, Андрея, Сергея всех со сродниками
Татьяны, Валерия, Наталии, Никиты, Димитрия
Бол. Анны
Молим Тебя об исполнении наших прошений. Но да будет не так, как мы хотим, но как Ты, Господи. Аминь.

Молитва Богородице пред Ея иконой “Целительница”
Приими, о, Всеблагословенная и Всемощная Госпоже Владычице Богородице Дево, сия молитвы, со слезами Тебе ныне приносимыя от нас, недостойных раб Твоих, ко Твоему цельбоносному образу пение возсылающих со умилением, яко Тебе Самой зде сущей и внемлющей молению нашему. По коемуждо бо прошению исполнение твориши, скорби облегчаеши, немощным здравие даруеши, разслабленныя и недужныя исцеляеши, от бесных бесы прогоняеши, обидимыя от обид избавлявши, прокаженныя очищаеши и малыя дети милуеши; еще же, Госпоже Владычице Богородице, и от уз и темниц свобождаеши и всякия многоразличныя страсти врачуеши: вся бо суть возможна ходатайством Твоим к Сыну Твоему, Христу Богу нашему. О, Всепетая Мати, Пресвятая Богородице! Не престай молитися о нас недостойных рабах Твоих, славящих Тя и почитающих Тя, и поклоняющихся со умилением Пречистому образу Твоему, и надежду имущих невозвратну и веру несумненну к Тебе, Приснодеве Преславней и Непорочней, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Молитва великомученику и Целителю Пантелеимону
О великий угодниче Христов, страстотерпче и врачу многомилостивый, Пантелеимоне! Умилосердися надо мною, грешным рабом, услыши стенание и вопль мой, умилостиви небеснаго, верховнаго Врача душ и телес наших, Христа Бога нашего, да дарует ми исцеление от гнетущаго мя недуга. Приими недостойное моление грешнейшаго паче всех человек, посети мя благодатным посещением, не возгнушайся греховных язв моих, помажи елеем милости твоея и исцели мя; да, здрав сый душею и телом, остаток дний моих, благодатию Божиею, возмогу провести в покаянии и угождении Богу и сподоблюся восприяти благий конец жития моего. Ей, угодниче Божий! Умоли Христа Бога, да предстательством твоим дарует ми здравие телу и спасение души моей. Аминь.

Услышь нас Милостивый Господь молитвами Пресвятой Богородицы и
Свт. Вмч. Пантелеимоне и воздашь каждому молящемуся по Своей неизреченной Милости, Щедрости, Любви и Благодати во Славу Своего Святого Имени. Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты.

Достойно есть яко воистину блажити Тя, Богородицу, Присноблаженную и Пренепорочную и Матерь Бога нашего. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу Тя величаем. Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Господи, помилуй. (Трижды)
Молитвами святых отец наших, Господи Иисусе Христе, Боже наш, помилуй нас. Аминь.

Посмотреть предыдущие комментарии
05 августа 2021 в 16:45

Аминь.

05 августа 2021 в 17:10

Аминь 🙏

05 августа 2021 в 19:13

Аминь.

05 августа 2021 в 21:45

Аминь.

05 августа 2021 в 22:30

АМИНЬ

06 августа 2021 в 06:04

☦Аминь

в ответ на комментарий

Комментарий появится на сайте после подтверждения вашей электронной почты.

С правилами ознакомлен

Защита от спама:

    Рекомендуем