Быстрая регистрация
Вход без регистрации
Используйте другие сети для доступа в Елицы
Вход
Забыли пароль? Восстановить

22 мая празднуется прославление в честь перенесения мощей святителя и чудотворца Николая из Мир Ликийских в Бари. Служба ЕлицыЗаписки начала прием записок на праздничную Литургию и на молебны к св. мощам Святителя в Бари (Италия)

Адрес электронной почты
Пароль
Я забыл свой пароль!
Входя при помощи этих кнопок, вы подтверждаете согласие с правилами
Имя
Адрес электронной почты
Пароль
Регистрируясь при помощи этих кнопок, вы подтверждаете согласие с правилами
Сообщество

Неотступная молитва по соглашению

Ежедневная молитва по соглашению ОБ ИСЦЕЛЕНИИ БОЛЯЩИХ январь-февраль 2018 год. в 12 ч 30 мск

Дорогие братья и сестры! Присоединяйтесь к молитве по соглашению ОБ ИСЦЕЛЕНИИ БОЛЯЩИХ. Пишите имена в комментариях.
НЕПРЕМЕННО ВСТАВАЙТЕ НА МОЛИТВЕННЫЙ ТРУД ВМЕСТЕ СО ВСЕМИ УЧАСТНИКАМИ МОЛИТВЫ. Указывать при записи имен младенец, отрок, болящий и т.д. не нужно.У кого нет возможности читать в указанное, читайте в удобное вам время с перечислением всех имен по списку.
Божьей помощи!

ПРЕДНАЧИНАТЕЛЬНЫЕ МОЛИТВЫ
Молитвами святых отец наших, Господи Иисусе Христе Боже наш, помилуй нас.Аминь!
Слава Тебе, Боже наш, слава Тебе!
Перед началом всякого дела
Господи, Иисусе Христе, Сыне Единородный Безначальнаго Твоего Отца, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими, яко без Мене не можете творити ничесоже. Господи мой, Господи, верою объем в души моей и сердце Тобою реченная, припадаю Твоей благости: помози ми, грешному, сие дело, мною начинаемое, о Тебе Самом совершити, во имя Отца и Сына и Святаго Духа, молитвами Богородицы и всех Твоих святых. Аминь.
Молитва Святому Духу
Царю Небесный, Утешителю, Душе истины, Иже везде сый и вся исполняяй, Сокровище благих и жизни Подателю, прииди и вселися в ны, и очисти ны от всякия скверны, и спаси, Блаже, души наша.
Трисвятое
Святый Боже, Святый Крепкий, Святый Безсмертный, помилуй нас. (Читается трижды, с крестным знамением и поясным поклоном.)
Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Молитва ко Пресвятой Троице
Пресвятая Троице, помилуй нас; Господи, очисти грехи наша; Владыко, прости беззакония наша; Святый, посети и исцели немощи наша, имене Твоего ради.
Господи, помилуй. (Трижды).
Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Молитва Господня
Отче наш, Иже еси на небесех! Да святится имя Твое, да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, якоже и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукаваго.
Молитва по соглашению
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты сказал пречистыми устами Твоими: «Истинно говорю вам, что если двое из вас согласятся на земле просить о всяком деле, то, чего бы ни просили, будет им от Отца Моего Небесного, ибо, где двое или трое собраны во имя Мое, там Я посреди них». Непреложны словеса Твои, Господи, милосердие Твое бесприкладно и человеколюбию Твоему нет конца. Сего ради молим Тебя:услышать нас, рабов Твоих согласившихся просить Тебя о даровании здравия, укрепления, исцеления, вразумления и избавления от действа дьявольского, о скором выздоровлении от различных телесных и душевных недугов рабов Твоих:

Василия, Валентины, Валентины, Ольги, Владимира, Никиты, Ларисы, Гордея, Елисея
бол.Ольги, Димитрия.
Андрея, Ольги
Ольги, Романа, Игоря, Раисы, Евгения, Ангелины, Веры, Евгения со срод., Константина, Константина, Надежды, Димитрия, Христины
Тамары, Таисии, Владимира.
прот.Александра, прот.Евгения, иерея Ко­нста­нти­на, Гео­ргия, А­ндрея, Свя­то­сла­ва, Ни­ны, Таи­сии, Га­ли­ны, А­на­то­лия, О­льги, Да­нии­ла, Да­рьи, А­на­ста­сии
Романа, Владимира, Натальи, Людмилы
Валентины Валентина Прасковьи Емилии Елены Суссаны
БОЛ. ИРИНЫ, ВИКТОРИИ, БОЛ. ВЛАДИСЛАВА СО ЧАДАМИ, БОЛ. НИКОЛАЯ, БОЛ. ФОТИНИИ
Николая, Людмилы, Владислава
У­лиа­ны, Да­рии, Ни­ки­ты, Ва­ле­нти­ны, Лю­дми­лы, Гео­ргия, Та­ма­ры, Лю­бо­ви, Да­нии­ла,
Е­ле­ны.
Ди­ми­трия, Е­ле­ны, Ми­хаи­ла, Лю­дми­лы, Та­тиа­ны, А­ле­кса­ндра, Ни­ки­ты, А­ле­кса­ндра, Ксении, Ирины, Ларисы
Валентины, Ольги, Валентины, Александра.
Татьяны, Артемия, Андрея.
Алексия, Ирины, Владимира, Тамары, Валентины, Александра, Димитрия, Елены, Александра, Алексия с млад.
Дмитрия
Николая, Александра, Димитрия, Марии
Елены Екатерины Мелании Артемия
Раисы
Елену, Андрея
Максима
Марии, Алексея

Молим Тебя об исполнении наших прошений. Но да будет не так, как мы хотим, но как Ты, Господи — да будет во веки
воля Твоя. Аминь.
Молитва Богородице пред Ея иконой “Целительница”
Приими, о, Всеблагословенная и Всемощная Госпоже Владычице Богородице Дево, сия молитвы, со слезами Тебе ныне приносимыя от нас, недостойных раб Твоих, ко Твоему цельбоносному образу пение возсылающих со умилением, яко Тебе Самой зде сущей и внемлющей молению нашему. По коемуждо бо прошению исполнение твориши, скорби облегчаеши, немощным здравие даруеши, разслабленныя и недужныя исцеляеши, от бесных бесы прогоняеши, обидимыя от обид избавлявши, прокаженныя очищаеши и малыя дети милуеши; еще же, Госпоже Владычице Богородице, и от уз и темниц свобождаеши и всякия многоразличныя страсти врачуеши: вся бо суть возможна ходатайством Твоим к Сыну Твоему, Христу Богу нашему. О, Всепетая Мати, Пресвятая Богородице! Не престай молитися о нас недостойных рабах Твоих, славящих Тя и почитающих Тя, и поклоняющихся со умилением Пречистому образу Твоему, и надежду имущих невозвратну и веру несумненну к Тебе, Приснодеве Преславней и Непорочней, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Молитва великомученику и Целителю Пантелеимону
О великий угодниче Христов, страстотерпче и врачу многомилостивый, Пантелеимоне! Умилосердися надо мною, грешным рабом, услыши стенание и вопль мой, умилостиви небеснаго, верховнаго Врача душ и телес наших, Христа Бога нашего, да дарует ми исцеление от гнетущаго мя недуга. Приими недостойное моление грешнейшаго паче всех человек, посети мя благодатным посещением, не возгнушайся греховных язв моих, помажи елеем милости твоея и исцели мя; да, здрав сый душею и телом, остаток дний моих, благодатию Божиею, возмогу провести в покаянии и угождении Богу и сподоблюся восприяти благий конец жития моего. Ей, угодниче Божий! Умоли Христа Бога, да предстательством твоим дарует ми здравие телу и спасение души моей. Аминь.
Услышь нас Милостивый Господь молитвами Пресвятой Богородицы и
Свт. Вмч. Пантелеимоне и воздашь каждому молящемуся по Своей неизреченной Милости, Щедрости, Любви и Благодати во Славу Своего Святого Имени!
Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь.
"Благодарни суще недостойнии раби Твои, Господи, о Твоих великих благодеяниих на нас бывших, славяще Тя хвалим, благословим, благодарим, поем и величаем Твое благоутробие, и рабски любовию вопием Ти: Благодетелю Спасе наш, слава Тебе! Твоих благодеяний, и даров туне яко раби непотребнии сподобльшеся, Владыко, к Тебе усердно притекающе благодарение по силе приносим, и Тебе яко Благодетеля и Творца славяще, вопием: Слава Тебе, Боже Всещедрый! Слава Отцу и Сыну и Святому Духу, и ныне и присно и во веки веков! Аминь»
«Буди, Господи, милость Твоя на нас, якоже уповахом на Тя. Аминь»
МОЛИТВА ПО ОКОНЧАНИИ ДЕЛА
Исполнение всех благих Ты еси, Христе мой, исполни радости и веселия душу мою и спаси мя, яко един Многомилостив, Господи, слава Тебе.
Достойно есть яко воистинну блажити Тя Богородицу, Присноблаженную и Пренепорочную и Матерь Бога нашего. Честнейшую Херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления Бога Слова рождшую, сущую Богородицу Тя величаем.
Слава Тебе Христе Боже, упование наше слава Тебе.
Слава Отцу и Сыну, и Святому Духу, и ныне и присно, и во веки веков. Аминь
Господи помилуй (3 р). Благослови.
Молитвами святых отец наших, Господи Иисусе Христе, Боже наш, помилуй нас. Аминь.
Господи, Иисусе Христе, Сыне Божий, сохрани нас от всякого зла.

Посмотреть предыдущие комментарии
01 марта 2018 в 12:00

Аминь!

01 марта 2018 в 14:55

+Аминь!+

02 марта 2018 в 11:58

Аминь!

02 марта 2018 в 13:55

+Аминь!+

03 марта 2018 в 11:34

Аминь!

в ответ на комментарий

Комментарий появится на сайте после подтверждения вашей электронной почты.

С правилами ознакомлен

Защита от спама:

Рекомендуем